Rona, Поздравляю тебя с Днём Рождения!!!!! Желаю Самой искрящейся Удачи, Новых неисчерпаемый Сил, Лунного и волшебного Вдохновения и Железобетонного Здоровья(что-то неромантично получилось)))). Вообщем, всё, что составляет Счастье))))) Прекрасному автору и поэту трёхкратноеВИВАТ!!!!!!!
Rona,с днём рождения тебя.Желаю творческих успехов,крепчайшего здоровья,романтики,справедливости,уверенности в решениях и поступках,свободы самовыражения
Rona, поздравляю с днем Рожденья! Желаю: Творить, как в последний раз, мечтать, как прежде, подсмеиваться над собой, над жизнью и над героями любимых проектов - как прежде Ну и всяческих личножизненных успехов - до кучи)
"Ешьте здоровую пищу, занимайтесь спортом и откажитесь от вредных привычек! Продлите свое бессмысленное существование!"
Рона! Поздравляю тебя! Как ты могла от нас такое событие утаить))) Желаю тебе всего самого наилучшего, здоровья, успехов, вдохновения! Без тебя наш форум много бы потерял) Оставайся с нами, пиши и дальше такие чудесные стихи и веди, что главное!, Тот Самый Дневник, так как в нем наши герои - какими мы их и любим больше всего
Rona, Вай) Сёдня ДР у такого творческого человечка)) Поздравляю нашу фантазёрку и желаю ей на новом этапе жизни много идей, фантазий и прочего литературного просвещения)) Ну а так же счастья, любви, здоровья и тд))) С днём рождения!
Меня сбивает с толку то, что, отведав икры, мужчина переходит на каракатицу!
Rona, с Днем Рождения тебя! Такой неординарной и творческой личности, как ты, желаю всего яркого, необычного, безумного (в хорошем смысле)), такого, от чего каждый день становится непохожим на предыдущий! И простого человеческого счастья тебе! Ты очень интересный человек (и, как выяснилось, скромный)) С Днем Рождения!!!
Rona, поздравляю с днем рождения! Пусть тебе всегда улыбается удача, желаю идти по жизни легко, гордо и красиво, а если и встретятся препятствия на пути, то пусть это будут не пресловутые тернии, а хотя бы розовые кусты. В общем, всего тебе самого светлого и славного! Троекратное ура великому творцу!!!!!!!!!!
Я подумаю об этом завтра, когда будет не так больно, ведь завтра будет новый день!Скарлетт О`Хара.
Rona, сударыня, я вас поздравляю, хоть слегка и с опозданием. Пусть вдохновение будет парусами, на которых можо будет отрываться от земли и лететь в небеса! Пусть счастье будет ветром, изменчивым, переменным, но незаменимым ничем. Пусть удача будет штурвалом, чтобы вы всегда были у руля. Пусть здоровье будет крепким корабликом, которое сможет пройти через все бури и невзгоды по жизни. Пусть любовь будет словно реи твоего корабля, гнуться, но никогда не ломаться ни под какими ветрами! И желания обязательно пусть сбываются.
Rona, Сегодня день рожденья твой, Дай Бог тебе хорошего здоровья, Пусть в очаге твоем ютиться лишь покой, Согретый счастьем, радостью, любовью. Желаю жить без грусти и печали, И счастье как ромашки собирать, Чтоб трудности тебя не огорчали, Всю жизнь смеяться и не тосковать. С ДНЕМ РОЖДЕНЬЯ!!!
Я рыцарь веры, на колени, дикари! Любую ересь я сотру с лица земли!
Rona, ещё раз поздравляю тебя с Днем рождения!!!!!! Желаю тебе .... ну ты уже в курсе, чего я тебе желаю просто ещё раз, для закрепления результата, повторяюсь: здоровья, успехов, исполнения желаний.
Пусть сбудется добрая детская сказка, Где гномы и эльфы вдруг в полночь придут, Смеясь и танцуя, и прячась под маски, С собой в Зазеркалье тебя позовут!
И пусть распахнутся волшебные дверцы В страну любви, счастья и вечной весны, Где море и солнце, цветы и Жар-птицы, Где сбудутся самые светлые сны!
Rona, с Днем Рождения! Неиссякаемой тебе фантазии, творческого полета и просто красивой жизни! Будь и все будет!*поднимает чашку чая за здоровье Роны "ну на работе, сама понимаешь, дома лакерну вином" )* Бабочка
Rona, не буду повторяться, хочу ещё раз мнооооооооооого денег пожелать, а все остальное мы на них купим ну, и мой подарок под катом для любопытствующих - он на украинском, поэтому заглянуть, конечно, можете, а толку?
пам"ятаєш, ми говорили про те, що як було б добре, якби РГ крутили на нашому ТБ? навряд дочекаємося, тому я вирішила самотужки вписати його в український дискурс. збірна солянка серії про порох і третього сезону, з ремінісценціями до "Леся+Рома"
- Через поле, через гай, ходить хлопчик помагай. А я давно думав, звідки ж ця приказка взялася. Хтось от неначе тебе побачив в пориві твого творчого натхнення. Вітаю, ти житимеш у віках. Як найбільше одоробло Ноттінгема! – шериф гаркнув на Гізборна. Той, хто давно знав шерифа і його ставлення до підлеглого у шкіряних штанях – таких, насправді, було небагато, тому що тяглість життя людей з оточення Вейзі вимірювалася максимум місяцями, байдуже, канарейка ви чи солдат – міг би подумати, що шеф знущається зі свого заступника, а все тому, що Гіз фігурно розчепірився на землі і дивився в небо абсолютно осатанілими очима. І тільки при погляді на проблему у комплексі сторонньому глядачу стало би зрозуміло – Гіза добряче бомбонуло вибуховою хвилею, створеною неймовірним чорним пилом, схованим у печері величних – донедавна – скель. В такому розрізі підвищений тон шерифа був лише виробничою необхідністю – Гіз недочував на обидва вуха. – Заберіть його і відвезіть до Локслі. Нехай прийде до тями на лоні природи. Інакше, боюся, в замку я не стримаюся і проведу коучінгову сесію на ньому замість моїх любих пташечок!
- Леді Меріан, це так мило з вашого боку, - Торнтон поклонився молодій хазяйці Найтона і пропустив її в дім. – Сер Гай зараз відпочиває. - А як він взагалі? – поцікавилася Меріан, віддаючи слузі плаща. - Ну...як вам сказати... – зам’явся Торнтон. – Він...погано чує. І взагалі, якось дивно себе поводить... - Тобто? – повела бровою Меріан. - Розмовляє з духами, - тихо відповів старий слуга. - З духами?! - Так. Каже, тут живуть духи його батьків. І вони до нього звертаються... - Проведіть мене до нього, Торнтоне! - Так, міледі.
- А, це ви, кохана? Проходьте, сідайте, - ледь чутно сказав Гізборн, сидячи на ліжку і замотавшись в ковдру. - Гаю, як ви? – Меріан з деякою пересторогою подивилася на рицаря. - Набагато краще, хвала Богові. Сільське повітря творить чудеса, виявляється! - Це замкові стіни на вас тиснуть, - дуже прозоро натякнула Меріан. - Ви це до чого? – здивувався Гісборн. - Забудьте. Гаю, скажіть мені чесно, ви їздили на Святу Землю, щоб вбити короля? - А? Що? Ой, Меріан, в мене інколи так слух зникає, ну просто катастрофічно! – спохмурнів Гізборн. - Кажуть, ви розмовляєте з духами батьків? – змінила тему Меріан, зрозумівши, що правдивої відповіді від рицаря на лікарняному зараз годі й чекати. - Маму мою не чіпайте! І взагалі, Меріан, нам час подумати про весілля. - Ви пам’ятаєте умову? - Так, - Гізборн почав ще більше скидатися на грозову хмару. – У вас немає ніяких нагальних справ? Здивуванню Меріан не було меж. Розмови з духами батьків, бажання випхати її з дому якнайшвидше – все це було геть не схоже на рицаря у чорній шкірі. Невже той вибух так сильно сплинув на Гая? Чи він, часом, не шкодує за тим, що не врятував друга, незважаючи на обставини? Всі ці питання муляли Меріан – зрештою, з цим психом їй скоро – а, дасть Бог, так і ні – іти до олтаря, але задавати їх зараз було б недоречно. Хто його знає, а раптом зірветься з ліжка, вихопить ножа і заріже? Щось недобре світилося в його очах... - На все добре, Гаю. - І вам, Меріан.
Дорога до Ноттінгема пролягала через Шервуд. Хоча, якби було бажання, віковічний ліс можна об”їхати...Аби не зустріти його нових квартирантів, які, якщо бути до кінця правдивими, поводили себе в ньому, неначе жменька германських варварів в Пантеоні, влаштовуючи стрільбища, засідки і вирубуючи столітні дерева для своїх потреб. Та леді Найтон саме цього і бажала – побачити Робіна і поділитися з ним новинами про Гізборна. Цілком логічно. - Робіне, з Гізом якась біда, - сповістила вона розбійника, граційно зістрибуючи зі свого коня, власне, подарунка Гая. - Які ніжки! – на всі тридцять два посміхнувся Робін. – Я мав на увазі кобилу, - тут же додав він. - Старий жарт, ти це вже казав, - фиркнула Меріан. - А він мені подобається. Хіба ж не смішно? – з дитячою безпосередністю поцікавився Робін. – Так що там з твоїм нареченим? – запитав він, не помітивши в очах Меріан навіть натяку на розуміння його захопленістю жартом. - Він дивний якийсь. Не хоче розмовляти з живими, а цілими днями спілкується з духами своїх батьків. - А, тітонька Гіслейн і дядько Родж прийшли у гості? – пробурмотів Робін; глибока зморшка утворилася на його лобі. - Ти їх знав? – здивувалася Меріан. - Ну...щось типу того, ага. Джак, твоє зілля подіяло, чуєш? – звернувся він до сарацинки, котра чарувала над якимось банячком. - Як саме? Що з ним відбувається? - Бачить привиди мертвих і провадить з ними бесіди, - здавалося б, цей факт мав би звеселити Робіна, але було помітно, що він силується приховати протилежне. - А, це нормально. Через пару днів ефект зникне, тому треба вирушати в гості до шерифа якомога швидше, - Джак піднялася з колін і пішла шукати інших розбійників, аби сповістити їх про вилазку в замок. - Робіне, що відбувається, я вимагаю пояснень! – Меріан відверто розізлилася. - Та не хвилюйся ти так, твій наречений стане як новенька крона дуже скоро. А ми, скориставшись із його відсутності, нанесемо візит Вейзі і прихопимо з собою казну. – Робін зітхнув. – Ми підсунули Торнтонові начебто цілющий відвар для Гізборна. Останній експериментальний винахід Джак – викликає галюцинації і, таким чином, виводить людину з ладу на певний час. Це було потрібно для того, щоб він не завадив нам вкрасти гроші. - Король не скоро повернеться зі Святої Землі, Робіне, - раптом сказала Меріан. З її тону не можна було зробили однозначних висновків на користь того аргументу, шкодує вона про це, чи, навпаки, радіє. – На мене чекає батько. Прощавай, Робіне. - Вашу прикрасу, міледі, - Робін галантно поклонився, схопивши коня Меріан за уздечку. - Перепрошую? – здивувалась леді Найтон. - Ви – на Північній Ноттінгемській дорозі. А ми тут беремо плату за проїзд із благородних лордів і леді? – чарівно усміхнувся Робін.
Роночка! С Днём Рождения! Пусть каждый новый день будет ярким и красочным, наполняя жизнь незабываемыми радостными моментами. Чтобы друзья и близкие всегда были рядом, даря дружбу и тепло общения. Чтобы вдохновение никогда не покидало тебя, побуждая к новым замечательным свершениям. Ну и, конечно же, исполнения тех желаний, которые ты бы сама себе пожелала
К сожалению, не смог сразу тебя поздравить - спихнули с компа. Я сел, делать нечего, а потом думаю: "а чего я, собственно, сижу?" Взял карандаш, лист бумаги... И вот, что из этого вышло:
Что фотоаппарат, что сканнер - оба ещё те два гада Но, в любом случае, это ещё не окончательный вариант, а лишь набросок. Хотел сначала Гизе букет роз нарисовать, но потом решил, что с ромашками оно как-то... милее, что ли)) Правда, если честно, совсем не умею цветы рисовать)) Но я его ещё раскрашу. Не знаю как, правда, но раскрашу Ещё раз - с Днём Рождения! =)
Rona, с Днем Рождения. Успехов в творческой деятельности, в жизни, во всем, что ты только сама можешь пожелать Оставайся всегда таким же добрым, позитивным человеком, заражающим других людей оптимизмом и энергией.
Всего тебе самого-самого наилучшего
Рок правит миром, все вещи подчинены установленному закону. В момент нашего рождения мы начинаем умирать, и наш конец зависит от нашего начала. Маркус Манилиус, «Астрономикон».